Ергономичност

Individual предлага голямо разнообразие от решения за отваряне и затваряне на врати на шкафове и дълбоки чекмеджета ,a механична система за отваряне ви позволява да отваряте предните панели без дръжки , като просто ги натиснете.Чекмеджета или вратички могат да бъдат затворени с лек тласък или лека натиск.

 

checmedje Чекмеджета -Всички наши решения оптимизират пространството във вашата кухня с цел практичност и ергономичност. Чекмеджетата могат да бъдат оборудвани със специални  аксесоари, които ви позволяват да разделяте пространството, създавайки специално място за всеки елемент.Използвайки системи за високо натоварване 30/50 кг. с плавно водене и  безшумно затваряне  на BLUM/Австрия/ и Hettich /Германия/,ние осигуряваме удобството,индивидуалния дизайн и максималното вътрешно пространство на вашата кухня в допълнение с  рейлинговите системи и аксесоари.

 

 
Клапваblumщи механизми
– Без усилие или с едно докосване,механизмите Aventsos ви  осигуряват достъп до целия обем на шкафа.Електро система с общо управлениеServo Drive  е  иновация  за всяка кухня. Чекмеджета и клапващи врати могат да се отварят леко и тихо  ,благодарение на вградена електрическа система,а лесен за достигане ключ вътре в шкафа ви позволява  да  затворите вратата.

 

 

 


 

shkaf

 Механизми за кухня – В Individual мислим за съдържанието на вашата кухня и ви предлагаме механизми за максимално арганизиране на пространството на вашата кухня,за трудно        достъпните места, механизми с голяма товароносимост и делители за бутилки и чиний. Интелигентния ъгъл е решение което означава, че не е нужно да заемата трудни пози за да  достигнете до съдържанието на ъгловите шкафове , базовите модули и ъгловите единици са напълно оборудвани с подвижни кошници с механизми, предлагайки изключителна лекота на  движението и потенциал за съхранение.

 

 

 


 

  osv Осветление -В individual смятаме,че светлината е ключова за комфорта и функционалноста, визията и уюта във всяко помещение, а добра видимост в кухнята допринася за подобряване      на оперативната съвместимост и създаването на приятна атмосфера.Подходящото решение за осветление трябва да бъде проектиранио за всяка област в кухнята и за това ви предлагаме    различни видове осветления за вашата кухня.Светещи панели или дъна на шкафове,които осветяват работната зона и целия вътрешен обем, светещи рафтове или полици.