Начин на работа

Всяка кухня направена от Individual е проектирана и произведена изцяло в България. Всичко това се постига с помощта на производствен процес,
в които обработката се извършва специално за всяка една поръчка. С други думи, работим индивидуално за всеки отделен клиент. Това е възможно благодарение на високо квалифицираните майстори и съвременни машини в отдел „Производство на поръчки” на нашата фабрика. Ето защо можем да кажем с гордост, че в Individual методите на производство са продиктувани от крайния клиент.

Производство:

Конструкции-за здрава основа на кухнята. конструкцията е ключова за всяка наша кухня и за това обръщаме особено внимание към нея.Тя е основата и гаранцията за здравина и качество на нашите кухни.Изработваме корпусите от ПДЧ плоскости 18мм на EGGER,KAINDL и THERMOPAL/висококачествени плоскости с меламиновопокритие/,кантирани с ABS кантове - 0,45/0,8 и 2 мм.,следвайки световните практики за конструирането и сглобяването на корпусна мебел. Използваме обков и крепежи на BLUM/Австрия/ и Haffale/Германия/.

 

 

Панти-край на тряскането при затваряне вратите.PANTA

На нашите кухни са здраво закрепени за корпуса със панти BLUM с PVC дюбел , клип система за лесно сваляне и BLUMOTION за  плавно затваряне.Не завиваме пантите директно с винт за корпуса на нашите кухни.

 

 

 


 

 

Гръб на шкафовете-без видим фазер зад старниците.  SHKAF

Гърбовете на нашите кухни са скрити в нут и осигуряват правилната геометрия на всеки шкаф. Дъно на шкаф за мивка-без раздуване при теч или запушен сифон. В Individual поставяме рифелова ламарина на дъната на всеки”мокър шкаф” от нашите кухни.Така спестяваме на ншите клиенти неудобството  от „надуване” на дъното на шкафа при евентуален теч от ВиК инсталацията или запушване на сифона на мивката.

 

 

 


 

 

 OKACHVANEОкачване на модули-край с въпроса”Здраво ли е закрепен”

В Individual използваме система за закачане и регулиране на шкафове с висока товароносимост в комбинация с дюбелисъобразени със спецификата на всяка стена и строителна химия при проблемните закрепвания за фиксиране на дюбел в нестабилна основа.Така гарантираме,че шкафовете ще си останат здраво закрепени за стената.

 

 

 


 

DOSTAVKA1-150x150

Доставка:

  В Individual транспортираме вашата кухня със специализиран собствен  транспорт,опакована и укрепена с цел предпазване от дефекти при транспорт и ще я доставим до  помещението за монтаж във срок определен по договор.

 

 

 


 

 

MONTAJ1-150x150Монтаж:

Ще стане ли за един ден? Монтажните групи на Individual монтират кухните изработени от нас в  максимално кратък срок. Той зависи от сложността на проекта и в голяма    степен от  предварителната подготовка на помещението, извършена от клиента.След всеки монтаж  старателно почистваме и изхвърляме отпадъците от монтажа.

 

 

 


 

 

PROECTIRANE1-150x150Проектиране:

Насладете се на създаването на  своята индивидуална кухня сред избор от голямото количество на цветове и покрития. Изборът на всеки различен материал, използван за изграждане на кухня Individual- от порядъка на MDF с различен фурнир ,масив или ПДЧ , боята и лаковите покрития,стенните панели и кухненски плотове , е от основно значение за    всеки наш проект. Важно е за нас, че нашите клиенти са в състояние да признаят изключителното качество на тяхната индивидуална кухня от самото начало . Нашите кухни    съчетават стабилно , качествено строителство с елегантен дизайн , умел баланс на традиционното с най-новото в ефективността и комфорта.

В Individual се съобразяваме с желанието и нуждите на всеки наш клиент. Объръщаме внимание на битовите му навици и му предлагаме съчетание на качество,визия и    ергономичност в проектираната от нас кухня .Насочваме го в избора на материали и компоненти,ел.уреди и осветление.Ще се съобразим с техническите особености на  помещението и ще помогнем за предварителната подготовка,като изготвим проект на ВиК и Ел.част спрямо спецификата на всяка кухня.Качествената ремонтна и подготвителна работа по помещението са ключови за доброто изпълнение на целия проект.

 

 


 

 

 

VIZUALIZAACIAВизуализация:

След като уточним детайлите по проекта, наш проектант ще заснеме размерите на помещението с   всички технически спецификации и ще изготви напълно реалистичен 3D проект на вашата кухня  на специализирана програма за чертане и визуализиране,което ще ви даде максимално реалистична представа.